OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Najava 26. Međunarodnog sajma gospodarstva „ Zagorski gospodarski zbor Krapina 2018.“

E-mail Ispis PDF

Dana 30. kolovoza 2018. godine, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljeno održavanje najznačajnije gospodarske manifestacije Krapinsko-zagorske županije „26. Međunarodni gospodarski sajam - ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR KRAPINA 2018.“ koji se tradicionalno i ove godine održava u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini.

Najavu ove tradicionalne gospodarske manifestacije održali su ispred organizatora HGK Županijske komore Krapina-predsjednik Josip Grilec, suorganizatora Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije-potpredsjednik Darko Varga, te ispred organizacijskih partnera Krapinsko-zagorske županije-župan Željko Kolar i Grada Krapine-gradonačelnik Zoran Gregurović.

 

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:42 Više...
 

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme Tjedna kajkavske kulture u Krapini

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije skreće pažnju vlasnicima obrta ugostiteljske djelatnosti s područja grada Krapine kako je ispred Grada Krapine  donešena Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i sudionika manifestacije za vrijeme održavanja Tjedna kajkavske kulture 2018. (od 2. do 9. rujna 2018.) u kojoj se između ostalog odobrava radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 5,00 sati. Detaljne informacije o istome dostupne su u Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Ažurirano Četvrtak, 30 Kolovoz 2018 11:44
 

Prijavite se na 25. Generalni BH sajam ZEPS Zenica 2018

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 25. Generalnom BH sajmu ZEPS u Zenici 2018., koji će se održati od 02. do 06. listopada 2018. godine.

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Bosni i Hercegovini u jesenskom terminu sajmova u 2018. godini, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:45 Više...
 

Dodjela priznanja za ostvarene rezultate u okviru provedbe prve Nacionalne kampanje

E-mail Ispis PDF

Zavod za unapređivanje zaštite na radu kao središnja javna ustanova nadležna za praćenje i unapređivanje područja zaštite na radu u Republici Hrvatskoj, pokrenuo je 2016.godine prvu Nacionalnu kampanju „STOP ozljedama na radu" 2016.-2018.

Cilj ove Nacionalne kampanje je  podizanje svijesti o značaju sprečavanja rizika na mjestima rada, o potrebi uključivanja zaštite na radu u strateške i operativne planove poslovanja, o primjeni inovativnih rješenja na povećanju sigurnosti rada te provedbi mjera i aktivnosti kojima se postižu pozitivni učinci na smanjivanju broja ozljeda na radu, profesionalnih i drugih bolesti povezanih s radom.

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:45 Više...
 

Potpisan Ugovor za projekt "Internacionalizacija poslovanja MSP - ova

E-mail Ispis PDF

Hrvatska obrtnička komora je potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. za projekt KK.03.2.1.09.0003  „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova i povećanje sposobnosti hrvatskog obrtništva za poslovanje u inozemstvu uz podršku Hrvatske obrtničke komore“.

Potpisom predsjednika Dragutina Ranogajca u ime HOK-a kao korisnika projekta, Ugovor je stupio na snagu.

 

Ažurirano Petak, 07 Rujan 2018 15:46 Više...
 


Stranica 4 od 316

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17