OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

SASTANAK ŠEST POK-OVA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE

E-mail Ispis PDF

ODRŽAN 15. SASTANAK PREDSJEDNIKA I TAJNIKA

ŠEST PODRUČNIH OBRTNIČKIH KOMORA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE

U petak 09.12. 2010. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina održan je 15. sastanak predsjednika i tajnika šest Područnih obrtničkih komora sjeverozapadne Hrvatske. Na sastanku je održana prezentacija projekta SMS – obrtnik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Projekt je namjenjen direktnoj komunikaciji i dostavljanju informacija do svakog obrtnika putem SMS poruka. Ujedno je održana i prezentacija “Evidencija o radnom vremenu i radionicama” koju je održao g. Damir Židanić. Nakon sastanka sudionici su posjetili Muzej krapinskih neandertalaca.

 

SASTANAK RADNE SKUPINE ZA IZRADU MONOGRAFIJE

E-mail Ispis PDF

ODRŽAN SASTANAK RADNE SKUPINE ZA IZRADU MONOGRAFIJE

TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

Dana 08.12. 2010. godine u prostorijama Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije održan je 4. sastanak Radne skupine za izradu Monografije tradicijskih  i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije. Na sastanku su definirane sve daljnje aktivnosti vezane za Monografiju, a ujedno je potpisan ugovor s autorima tekstova i glavnom urednicom Gorankom Horjan.  Sastanku je prisustvovala i predstavnica Zagorske razvojne agencije d.o.o. Tanja Ivek. Autori tekstova su: Goranka Horjan, Iris Biškupić Bašić, Ivana Škiljan, Branko Čičko, Branka Šprem Lovrić, Tatjana Brlek,  Ivanka Ivkanec i Manda Horvat.

Ažurirano Petak, 10 Prosinac 2010 13:16
 

PRAVILNIK O UPISU U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

E-mail Ispis PDF

PRAVILNIK O UPISU U UPISNIK TRGOVACA VOĆEM I POVRĆEM

Budući da uskoro ( 31. prosinca 2010. ) ističe rok za podnošenje Zahtjeva za upis u Upisnik trgovaca voćem i povrćem, podsjećamo na najznačajnije odredbe Pravilnika o upisu u Upisnik trgovaca voćem i povrćem ( Narodne novine broj 91/07.), kojeg također dostavljamo u prilogu ovog dopisa.

Više...
 

DRAGUTIN RANOGAJEC PONOVNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OBRTNIČKE KOMORE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

E-mail Ispis PDF

DRAGUTIN RANOGAJEC PONOVNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA

OBRTNIČKE KOMORE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

U utorak, 30. studenog 2010. godine, u Krapini je održana zajednička 14. sjednica Skupštine Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije starog saziva i konstituirajuća 1. sjednica Skupštine Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije novog saziva, na kojoj je jednoglasno odlučeno da će dosadašnji predsjednik gospodin Dragutin Ranogajec iz Krapine i u slijedećem četverogodišnjem mandatnom razdoblju obnašati dužnost predsjednika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Ažurirano Petak, 03 Prosinac 2010 07:21 Više...
 

POZIV NA SEMINAR "UPRAVLJANJE TROŠKOVIMA I INVESTICIJAMA U KRIZI"

E-mail Ispis PDF

POZIV NA SEMINAR

Upravljanje troškovima i investicijama u krizi

ZARA d.o.o. organizira besplatan  jednodnevni seminar u nizu seminara za poduzetnike i početnike -   pod nazivom "Upravljanje troškovima i investicijama u krizi".Nakon prvotne odgode ovog seminara radi ozljede predavača najavljujemo da će se seminar održati  07. prosinca 2010. god. od 10.00 do 15.00h u Krapini, u Konferencijskoj dvorani Krapinsko - zagorske županije, a predavač je g. Nikola Nikšić iz agencije "Centar poslovnih informacija WLW".

Više...
 


Stranica 300 od 311

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 36