OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Uvjerenja za projekt "Partnerstvo za razvoj"

E-mail Ispis PDF

Dana 23. studenoga 2011. godine u predvorju Srednje škole Oroslavje uručena su uvjerenja o osposobljenosti polaznicima obrazovanja u okviru projekta Partnerstvo za razvoj“.

Projekt Partnerstvo za razvoj“ je odobren u sklopu darovnice „Lokalna partnerstva za zapošljavanje“ Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Nositelj projekta čija je vrijednost 99.246,90 € je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Krapina, partneri su Krapinsko-zagorska županija i Zagorska razvojna agencija d.o.o., Krapina, a suradnici Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i HGK Županijska komora Krapina.

Ažurirano Ponedjeljak, 28 Studeni 2011 12:58 Više...
 

Baždarenje mjernih uređaja – vage i metri za tekstl

E-mail Ispis PDF

Udruženju obrtnika Pregrada, Hum na Sutli, Desinić i ove godine održava baždarenje mjernih uređaja – vage i metri za tekstil. Baždarenje će obaviti djelatnici Državnog zavoda za mjeriteljstvo i to u srijedu,  30.11.2011. godine u vremenu od 10 – 14 sati u prostorijama Udruženja obrtnika u Pregradi, Gajeva 17.

Ažurirano Srijeda, 23 Studeni 2011 13:58
 

MAJSTORSKI ISPITI U OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije organizira svake godine polaganje MAJSTORSKIH   ISPITA  u dva ispitna roka i to u  veljači i rujnu. U 2012. godini rok u veljači je od 06. 02. do 16.03., a u rujnu od 19.09. do 26.10. Prijave za VELJAČU primaju se do 22. prosinca 2011. g., a za RUJAN do 02. kolovoza 2012. g. u Obrtničkoj komori Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 2, Krapina. Cijena majstorskog ispita je 2.600,00 kuna (kod prijave ispita uplaćuje se akontacija od 300,00 kn).

Ažurirano Petak, 25 Studeni 2011 15:10 Više...
 

VEČER OBRTNIKA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZABOKA -18.11.2011.

E-mail Ispis PDF

U  petak 18. studenog 2011. godine održana je tradicionalna Večer obrtnika grada Zaboka u ugodnom ambijentu restorana „Zaboky“. Uz članove udruženja druženju su se odazvali i gosti, voditeljica kluba „Sunce“ gđa. Danica Posavec, predsjednici udruženja obrtnika naše županije, predsjednik OKKZŽ-e g. Davor Pleško, predsjednik HOK-e g. Dragutin Ranogajec i gradonačelnik grada Zaboka g. Ivan Hanžek.

Ažurirano Četvrtak, 24 Studeni 2011 11:34 Više...
 

Uručena ZLATNA PLAKETA OKKZŽ gospdinu Zdravku Presečkom

E-mail Ispis PDF

Zlatna plaketa kao najveće priznanje OKKZŽ, uglednom i časnom obrtniku  za dugogodišnji  doprinos u organizaciji strukovno-cehovskog rada, strukovnog obrazovanja za potrebe obrtništva te organizaciju kulturno-umjetničkih i sportskih aktivnosti obrtnika na području Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, uručena je dana 18. studenog 2011. gospodinu Zdravku Presečkom u njegovom domu.

Gospodin Zdravko Presečki iz Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj iz Krapine, obrtnik je od 1984. godine. Vlasnik je obrta "Presečki" mesnica, trgovina, ugostiteljstvo i prijevoz. Djelatnost njegova obrta bazira se na proizvodnji mesnih prerađevina i ugostiteljske djelatnosti. Svojim je ljudskim i materijalnim zalaganjem nesebično pomogao matičnom udruženju. Danas, je potpredsjednik, član Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.  U Obrtničkoj komori Krapinsko-zagorske Županije dugogodišnji je član Skupštine, predsjednik Komisije za dodjelu priznanja, predsjednik ispitne komisije za Majstorske ispite za mesara. U Hrvatskoj obrtničkoj komori istaknuti i dugogodišnji je  član Skupštine i Odbora za informiranje, a  također je vijećnik u gradu Krapini od 1990.godine. Ugledan je i častan dugogodišnji obrtnik koji je svojim nesebičnim angažmanom zadužio matično Udruženje obrtnika i obrtništvo u cjelini.

Ažurirano Ponedjeljak, 21 Studeni 2011 08:43
 


Stranica 291 od 332

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 27