OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

NACIONALNI PLAN ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA ZA 2011. I 2012.

E-mail Ispis PDF

NACIONALNI PLAN ZA POTICANJE ZAPOŠLJAVANJA ZA 2011. I 2012. GODINU

Hrvatski zavod za zapošljavanje od 04. veljače 2011. započeo je s provedbom aktivnih mjera zapošljavanja iz Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu.

U okviru Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi različite programe za što brži povratak nezaposlenih osoba u svijet rada.

Ažurirano Srijeda, 09 Veljača 2011 11:37 Više...
 

PRIJAVE ZA OGLAŠAVANJE U e-KATALOGU OBRTNIŠTVA DO 15. 02. 2011.

E-mail Ispis PDF

OGLAŠAVANJE U E-KATALOGU OBRTNIŠTVA HOK-A ZA 2011. GODINU

U svrhu promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga s ciljem poslovnog povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička komora izradit će e-Katalog obrtništva 2011.

Prijave za oglašavanje u novom e-Katalogu primaju se do 15. veljače 2011. godine.

Podaci iz e-Kataloga bit će objavljeni i na poslovnim stranicama Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr

Ažurirano Srijeda, 02 Veljača 2011 09:19 Više...
 

PROJEKT LOKALNA PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE

E-mail Ispis PDF

DODJELJENA DAROVNICA

„Partnerstvo za razvoj“ u sklopu projekta „Lokalna partnerstva za zapošljavanje“

Dana 26.ožujka 2011. god. dodijeljena su bespovratna sredstva (grant shema) „Lokalna partnerstva za zapošljavanje“ u Osijeku, Velika vijećnica Osječko-baranjske županije. Grant shemu „Lokalna partnerstva za zapošljavanje“ razvio je Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) u iznosu od 2.600.000 eura s ciljem smanjenja nezaposlenosti i opasnosti od nove nezaposlenosti na lokalnoj i regionalnoj razini.

Više...
 

IMAMO PREDSJEDNIKA

E-mail Ispis PDF

PREDSJEDNIK OKKZŽ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA HOK-A

S velikim ponosom i veseljem obavještavamo sve obrtnike da je Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije g. Dragutin Ranogajec izabran za Predsjednika Hrvatske obrtničke komore, mandatno razdoblje 2011. - 2015. godine. Na temelju dosadašnjih rezultata i uspjeha, te zahvaljujući kvalitetnom programu rada, uloženom trudu i upornosti Skupštinari HOK-a su izabrali Dragutina Ranogajca sa 42 od ukupno 74 važećih glasova!

Ažurirano Utorak, 25 Siječanj 2011 14:48
 

PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ U ZAGORJU

E-mail Ispis PDF

POSJET PREDSJEDNIKA JOSIPOVIĆA KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI

Svečanom predstavljanju prve visokotehnološke karte Zagorja, a koju je svečano prezentirao predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović, prisustvovao je i kandidat za predsjednika Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec. Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Dragutin Ranogajec primjećuje kako je ovakvim inovativnim pristupom, prvim takve vrste u Hrvatskoj, cilj skrenuti brojne turiste, što namjernike što prolaznike, u obilazak i posjet brojnim destinacijama koje se nalaze u Zagorju, a čine sam vrh ponude kontinentalne Hrvatske.

Ažurirano Utorak, 25 Siječanj 2011 12:30 Više...
 


Stranica 291 od 305

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26