OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

E - Katalog obrtništva HOK-a za 2012. godinu

E-mail Ispis PDF

U cilju promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga i poslovnog povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička komora izradit će elektronski e-Katalog obrtništva 2012. (obrtničkih / poduzetničkih proizvoda i usluga).
Podaci iz e-Kataloga bit će objavljeni i na web stranicama Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr

Ažurirano Četvrtak, 26 Siječanj 2012 12:47 Više...
 

Nastavak suradnje OKKZŽ i Zagrebačke banke

E-mail Ispis PDF

Predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško i direktor obiteljskog, osobnog i poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke za regiju Zagrebački prsten Jozo Čakalić dana 23. siječnja 2012. godine u prostorima Obrtničke komore potpisali su III Dodatak Ugovor o poslovnoj suradnji kojim će Zagrebačka banka obrtnicima na području županije osigurati nastavak posebnih kreditnih uvjeta za financiranje povremenih potreba u obrtnim sredstvima.  

Potpisivanje ovog III Dodataka temeljnom ugovoru rezultat je do sada realiziranih  200-tinjak kredita članova Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije  u vrijednosti preko 20.000.000,00 kuna, a što ujedno predstavlja nastavak OKKZŽ da se članstvu osiguraju povoljnija sredstva za olakšanje poslovanja obrtnika u ovom turbulentnom vremenu.

Osim Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije III Dodatak temeljnom ugovoru za Zagrebačkom bankom u narednom periodu potpisat će sa svih devet Udruženja obrtnika OKKZŽ. Zagrebačka banka naime, nastavlja sa ponudom kratkoročnih kredita kredite s kamatnom stopom koja je 0,8 do 1 postotni poen povoljnija od kamatnih stopa na standardne kredite Banke za poslovno financiranje. Iznos kredita kojeg obrtnici žele podići nije ograničen, već ovisi o kreditnoj sposobnosti pojedinog obrtnika, a rok otplate je do 12 mjeseci. Postojeći i budući korisnici Zabinih modela paket računa „1 za sve“ mogu ostvariti dodatne uštede kod naknade za obradu kreditnog zahtjeva i to sa čak 50% popusta za korisnike modela Poduzetnik i 100% popusta za korisnike modela Partner. Banka će obrtnicima ujedno pružati i savjetodavnu pomoć, bilo da se radi o načinima bržeg i lakšeg nadvladavanja krize ili procjeni poslovne situacije i izradama planova. Osim toga sklapanjem III Dodatka Ugovora u razdoblju do 31.12.2012. g. u skladu s internim aktima Banke, Banka će odobravati i dugoročne kredite za financiranje trajnih obrtnih sredstava članovima OKKZŽ tj, Udruženja obrtnika koji posluju putem transakcijskog računa u Banci, zadovoljavaju uvjete kreditne sposobnosti, te za koje  Obrtnička komora izda potvrdu da obrtnik kao korisnik kredita nema nepodmirenih obaveza po osnovi komorskog doprinosa.

Ažurirano Srijeda, 01 Veljača 2012 10:22
 

Anketa poslodavaca 2012.

E-mail Ispis PDF

Hrvatski zavod za zapošljavanje uz podršku partnera: Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske udruge poslodavaca, provodi redovitu godišnju anketu, kojom izravno od poslodavaca prikuplja informacije o promjenama zaposlenosti u prethodnoj godini, planiranim potrebama za novim radnicima, potencijalnim viškovima te potrebama za dodatnim obrazovanjem radnika u tekućoj godini.

Ažurirano Srijeda, 01 Veljača 2012 10:16 Više...
 

Završna konferencija projekta Partnerstvo za razvoj

E-mail Ispis PDF

Dana 19.01.2012. održana je Završna konferencija projekta Partnerstvo za razvoj koji je odobren u sklopu darovnice Lokalna partnerstva za zapošljavanje u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA). Projekt je započeo 27.01.2011., a završava 26.01.2012.

Ažurirano Petak, 20 Siječanj 2012 14:20 Više...
 

Održana 4. Skupština Partnerskog vijeća za tržište rada KZŽ

E-mail Ispis PDF

4. Skupština Partnerskog vijeća za tržište rada Krapinsko-zagorske županije održana je 19. siječnja 2012. g. u prostorima Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Krapina.

Ažurirano Petak, 20 Siječanj 2012 14:31 Više...
 


Stranica 286 od 332

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34