OKKZZ.HR

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Održane prezentacije HAMAG-BICRO i HBOR

E-mail Ispis PDF

Dana 4.travnja 2018. godine Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), održala je za članstvo prezentacije: «ESIF KREDITI ZA RAST I RAZVOJ I PROGRAMI KREDITIRANJA HBOR-a ZA MSP» i «ESIF FINANCIJSKI INSTRUMENTI I OSTALE USLUGE HAMAG-BICRO-a». Prezentacijama su prisustvovali predsjednik OKKZŽ Davor Pleško i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu KZŽ Sanja Mihovilić.

Ažurirano Srijeda, 04 Travanj 2018 14:00
 

MARKER - partner u projektu HOK Zajednička nabava

E-mail Ispis PDF

Kao jedan od partnera u projektu HOK Zajednička nabava, Marker obrtnicima omogućava popust na sve vrste edukacija koje organizira.

Marker, obrt za informatiku i dizajn pruža usluge osposobljavanja i jačanja kompetencija rukovodnog i prodajnog osoblja, pomoć pri odabiru kadrova pri novom zapošljavanju, kao i edukaciju poslodavaca i ovlaštenika poslodavca za zaštitu na radu i zaštitu okoliša te organizira usavršavanja iz javne nabave. Predavači na edukacijama u organizaciji Markera su vrhunski stručnjaci koji kroz jezgrovite prezentacije, obogaćene praktičnim primjerima te interakciju s polaznicima osiguravaju kvalitetno i jasno tumačenje materije.

Jedna od najtraženijih edukacija u organizaciji obrta Marker od početka ove godine je  savjetovanje vezano uz implementaciju Uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Za članove Hrvatske obrtničke komore osiguravaju popust od 50 % za sudjelovanje na toj edukaciji.

Redovna cijena jednodnevnog savjetovanja o primjeni Uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) je 1390 kn + PDV.

Članovi HOK-a imaju popust od 50 %, tj. cijena za njih je 695 kn + PDV.

Ukoliko niste u sustavu PDV-a ili želite račun bez PDV-a, Marker može izdati račun bez PDV-a s partnerskog obrta koji nije u sustavu PDV-a.

Savjetovanje traje od 10-15 sati.

U najavi su sljedeći termini savjetovanja:

Koprivnica 10.04.2018.

Prijaviti se možete ovdje (besplatno je za članove HOK-a Koprivničko križevačke županije), a ostali članovi HOK-a imaju 50% popusta.

Osijek 17.05.2018.

Prijaviti se možete ovdje uz 50% popusta za članove HOK-a.

Ažurirano Srijeda, 04 Travanj 2018 12:21
 

3. travnja zadnji dan prijave za sutrašnju prezentaciju

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) dana 4. travnja 2018. g. (srijeda) u 10,00 sati, organizira prezentacije:

«ESIF KREDITI ZA RAST I RAZVOJ I PROGRAMI KREDITIRANJA HBOR-a ZA MSP»

«ESIF FINANCIJSKI INSTRUMENTI I OSTALE USLUGE»

Prezentacije  će se održati  u dvorani za sastanke HGK – ŽK Krapina, Trg Ljudevita Gaja 5, Krapina.

Program prezentacija:

10,00-11,00  sati:  ESIF krediti za rast i razvoj, Programi kreditiranja za MSP HBOR-a - predstavnik HBOR-a

11,00-12,00  sati: ESIF FINANCIJSKI INSTRUMENTI I OSTALE USLUGE - predstavnik HAMAG – BICRO-a

12.00-12.30 sati: Pitanja i odgovori

Zainteresirani članovi OKKZŽ svoje prijave dostavljaju u Komorski ured OKKZŽ na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 3. travnja 2018. godine.

 

Prijava za slobodna naučnička mjesta za primanje naučnika na naukovanje za šk.g. 2018./19.

E-mail Ispis PDF

Temeljem  Dozvole (licencije) za prijem naučnika, molimo obrte i poduzeća koji posjeduju Dozvolu (licenciju)  za prijem naučnika da na priloženoj prijavnici iskažu slobodna naučnička mjesta (koliko naučnika bi primili na naukovanje) za šk. god. 2018./2019. za naučnike koji se školuju po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO). Podaci su  potrebni za  planiranje upisa učenika u obrtničke i srednje strukovne škole kako bismo svim učenicima koji žele upisati obrtničke i srednje strukovne škole osigurali mjesto pohađanja praktične nastave i vježbi naukovanja.

Ispunjenu prijavnicu molimo dostaviti najkasnije do 22.04.2018. na: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili fax:370-616 ili na adresu Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 2, 49000 Krapina

Prijavnica u privitku.

Ažurirano Utorak, 03 Travanj 2018 11:52
 

Sretan Uskrs

E-mail Ispis PDF

 

SRETAN  I BLAGOSLOVLJEN  USKRS  ŽELI  VAM

OBRTNIČKA KOMORA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

Ažurirano Petak, 30 Ožujak 2018 11:04
 


Stranica 3 od 303

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 16