OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

Nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave od 12. do 18. prosinca

E-mail Ispis PDF

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave još će intenzivnije provoditi nadzore fiskalizacije tijekom Adventa i predstojećih blagdana na cijelom području Republike Hrvatske u razdoblju od 12. do 18. prosinca 2019. godine s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. 
Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- G 47.8 – Trgovina na malo na štandovima i tržnicama,

- H 49.32 – Taksi služba,

- I 55 – Smještaj i

- I 56 – Djelatnosti pripreme i usluživanja hrane i pića.

 

OKKZŽ organizira posjet sajmu SIGEP - RIMINI, Italija

E-mail Ispis PDF

Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, zahvaljujući sredstvima Krapinsko-zagorske županije, organizira dvodnevni posjet 41. Međunarodnom sajmu sladoledarstva, slastičarstva, pekarstva i kave SIGEP u Riminiju dana 18. i 19. siječnja 2020. godine (subota/nedjelja). Vise o sajmu na (https://en.sigep.it/)

Pozivaju se svi zainteresirani članovi OKKZŽ da svoje prijave dostave u matična Udruženja obrtnika OKKZŽ  do 17. 12. 2019. godine.

Ažurirano Petak, 13 Prosinac 2019 09:08
 

Ponovno upozorenje - Poslovni adresari - Obrartite pažnju da se ne radi o obvezi nego o ponudi

E-mail Ispis PDF

U posljednje vrijeme ponovno smo primijetili praksu dostave ponuda za upis podataka obrta u komercijalne poslovne adresare. Podsjećamo obrtnike da budu oprezni u postupanju s ponudama za objavu njihovih podataka u različitim „registrima“.

Ponude pristižu najčešće poštom u obliku pisama u kojem su navedeni članci općih uvjeta poslovanja i priložena uplatnica za plaćanje cijene u visini 200,00, 400,00 ili 800,00 kuna koja varira ovisno o roku u kojem se vrši uplata. Molimo obratite pažnju da se ne radi o obvezi nego o ponudi.

Nemate nikakvu obvezu prihvatiti ponuđeno niti objavljivati svoje podatke. Također, nema propisa koji bi Vas na to primorao jer se sve obvezne pristojbe kod otvaranja obrta moraju uplatiti prije upisa u Obrtni registar.

Ažurirano Utorak, 10 Prosinac 2019 14:29 Više...
 

Nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave od 5. do 11. prosinca

E-mail Ispis PDF

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave još će intenzivnije provoditi nadzore fiskalizacije tijekom Adventa i predstojećih blagdana na cijelom području Republike Hrvatske u razdoblju od 5.–11.12.2019. godine s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze.

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- G 47.7 – Trgovina na malo ostalom robom u specijaliziranim prodavaonicama,

- G 47.8 – Trgovina na malo na štandovima i tržnicama,

- I 56 – Djelatnosti pripreme i usluživanja hrane i pića i

- N 77.11 – Iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) automobila i motornih vozila lake kategorije.

Ažurirano Utorak, 10 Prosinac 2019 14:27
 

Održana sjednica Odbora za strukovnu izobrazbu OKKZŽ

E-mail Ispis PDF

Dana 5. prosinca održana je 1. konstituirajuća sjednica Odbora za strukovnu izobrazbu OKKZŽ u prisustvu slijedećih članova: predsjednik Mario Očić (UO Zabok), Danijel Kodrnja (MUO Klanjec), Mirjana Kozina Zajec (UO Krapina), Stanko Čičko (UO Stubica), Ivan Đurkin Benkotić (UO Sveti Križ Začretje), Krunoslav Martinko (UO Pregrada) i Vesna Gučin Županić (UO Zlatar). Na sjednici je imenovana Mirjana Kozina Zajec za potpredsjednicu Odbora u mandatnom razdoblju 2018.-2022., prihvaćen je Program rada Odbora za 2020. godinu.

Članovi komisije su upoznati s ovogodišnjim aktivnostima OKKZŽ uz poseban osvrt na prezentaciju deficitarnih obrtničkih zanimanja u 32 OŠ KZŽ, dat je osvrt i na rezultat upisa u SŠ KZŽ šk. god. 2019./2020. s posebnim osvrtom na upise u deficitarna obrtnička zanimanja. Predsjednik Odbora Mari Očić najavio je i projekt prezentacije deficitarnih obrtničkih zanimanja UO Zabok, koji će se održati uz potporu grada Zaboka dana 29.05.2019. godine u centru grada, a u izvođenju članova UO grada Zaboka.

Ažurirano Utorak, 10 Prosinac 2019 14:27 Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 371

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 24