OKKZZ.HR

 • Povećaj slova
 • Resetiraj
 • Smanji slova

Povoljnije cjene električne energije za sve obrtnike i njihove zaposlenike

E-mail Ispis PDF

Danas je u prostorijama HOK-a potpisan novi Dodatak Sporazumu o poslovnoj suradnji koji obrtnicima osigurava jedinstvene uvjete opskrbe električnom energijom na području cijele Republike Hrvatske. Svi članovi HOK-a imaju mogućnost ugovaranja posebnih uvjeta cijene nabave električne energije za svoje obrte, ali i mogućnost povoljnije cijene električne energije za kućanstva njihovih zaposlenika.

Dodatak Sporazuma potpisali su predsjednik HOK-a, Dragutin Ranogajec i direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić, a potpisivanjem Dodatka nastavlja se uspješna dugogodišnja suradnja HOK-a i HEP Opskrbe u okviru projekta HOK Obrtnik plus.

„Sporazumom HOK-a i HEP Opskrbe za obrtnike su osigurane povlaštene cijene električne energije. Višegodišnje partnerstvo s HEP Opskrbom stalno se unaprjeđuje, naša suradnja temelji se na osluškivanju potreba obrtnika, a ima za cilj olakšati im poslovanje. Kroz projekt HOK Obrtnik plus, trudimo se omogućiti kvalitetnu ponudu partnera  i zato nam je iznimno drago imati strateškog partnera poput HEP Opskrbe“, istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.

„HEP Opskrba iz godine u godinu nastoji osigurati što značajnije uštede obrtnicima kako bi se smanjili njihovi ukupni troškovi poslovanja. S Hrvatskom obrtničkom komorom izvrsno surađujemo i bilježimo veliki interes obrtnika za povoljnijim cijenama energenata. Petogodišnja suradnja HEP Opskrbe i HOK-a rezultirala je sklapanjem više od 10.000 ugovora o opskrbi električnom energijom s obrtnicima. Ovom prilikom želim pozvati sve obrtnike, ako to još nisu učinili, da iskoriste posebne pogodnosti koje nudimo kućanstvima njihovih zaposlenika kroz tarifni model Hepi“, izjavio je direktor HEP Opskrbe, Mario Puntarić.

 

 

Nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave od 20. do 26. veljače 2020.

E-mail Ispis PDF

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će nadzore fiskalizacije u razdoblju od 20. do 26.veljače 2020. na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze.

Nadzori fiskalizacije obavljat će se očevidom u poslovnim prostorima poreznih obveznika, provjerom izdavanja računa u realnom vremenu putem mobilnih uređaja te drugim nadzornim aktivnostima.
Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- C 10.7 – Proizvodnja pekarskih i brašneno – konditorskih proizvoda,

- G 47.24 – Trgovina na malo kruhom, pecivom, kolačima, tjesteninama, bombonima i slatkišima u specijaliziranim prodavaonicama i

- N 77.11 – Iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) automobila i motornih vozila lake kategorije.

Ažurirano Srijeda, 19 Veljača 2020 14:54
 

Krenule prijave za kampanju " Tjedan odmora vrijedan "

E-mail Ispis PDF

Poštovani turistički djelatnici, od 17. veljače krenule su prijave za promotivnu akciju "Tjedan odmora vrijedan". Pronađite kategoriju koja najbolje opisuje vašu djelatnost na web stranici tjedanodmoravrijedan.hr i prijavite svoju turističku uslugu.

Tijekom ožujka počinje velika nacionalna kampanja čiji je cilj pozvati goste na opušteno putovanje i uživanje u svim pogodnostima koje im nudi "Tjedan odmora vrijedan".

50% niže cijene turističkih usluga privući će brojne domaće goste na putovanja po Hrvatskoj između 10. i 19. travnja čime će se znantno produžiti trajanje predsezone i omogućiti ostvarivanje vrhunskih turističkih rezultata za ovaj dio godine. Prijave za ovaj projekt krenule su 17. veljače, a svoje ponude možete predati sve do 7. travnja 2020.
Prezetaciju projekta možete pogledati ovdje, a za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na brojeve telefona: 01/ 6169 355 ili 01/ 6169 366.

Dokument općih uvjeta sudjelovanja u projektu “Tjedan odmora vrijedan” možete nabaviti ovdje.
Uključite se u akciju već danas!

Ažurirano Srijeda, 19 Veljača 2020 12:38
 

Održana 21. Obrtnička noć MUO Klanjec

E-mail Ispis PDF

Svečanom sjednicom na Obrtničkoj noći  obilježen je Dan obrtnika Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec.  Tradicionalna 21. po redu Obrtnička noć održana je 15.02.2020. godine u restoranu Zelenjak-Ventek. Predsjednik Udruženja Dragutin Ulama je podnio izvještaj o radu za proteklu godinu i naglasio da je došlo do povećanja broja obrtnika  u odnosu na prethodnu, te izvijestio prisutne o izvedenim radovima  (izrada nadstrešnice na ulazu u „Pelnicu“), ali isto tako i o planiranim radovima u 2020.Uz aktivne članove, svečanosti su prisustvovali i rado viđeni gosti; župan Željko Kolar, načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt, načelnica općine Zagorska Sela Ksenija Krivec Jurak, potpredsjednik HOK-a Damir Židanić, predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, predsjednici i predstavnici Udruženja obrtnika KZŽ i grada Zagreba, poslovni partneri i predstavnici medija.

Nazočnima su se obratili: župan Željko Kolar, potpredsjednik HOK-a Damir Židanić i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško. Ovom prigodom dodijeljene su Diplome za višegodišnje aktivno sudjelovanje u radu Udruženja, ostvarene rezultate i promicanje obrtničke struke Branimiru Lovrečkom, Andreji Grilec-Kralj, Ivanki Vahtarić i Marku Ivekoviću. Dodijeljena su i jubilarna Priznanja OKKZŽ za godine obrta: za 20 godina uspješnog vođenja obrta –Slavku  Petrincu, Franji Kralju, Zoranu Ricijašu i Ivanu Trbuhi; za 25 godina uspješnog vođenja obrta „Zajednička obrtnička radnja Gašpar vl. Dubravka i Zlatka Gašpara, Stanku Novoselu, Stjepanu Prekratiću, Damiru Šobanu i „Zagorec“ – trgovina na veliko i malo, ugostiteljstvo vl. Silvije Zagorec; za 30 godina uspješnog rada obrta Cvjećarni „Ivančica“ vl. Martine Bišćan i Dragutinu Ulami. Obitelj Šoban vl. obrta Damir Šoban je dobio priznanje za 50 ugostiteljskog obiteljskog obrta. Povelja za počasnog člana MUO Klanjec dodijeljena je dugogodišnjem članu Skupštine i Nadzornog odbora MUO Klanjec Željku Borošaku. Zahvalnicu Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos poticanju i unapređenju rada obrtničkih aoscijacija dobili su: Slavko Petrinec i Ivica Mlinarić Za dobro raspoloženje pobrinuo se muzički sastav “Štimung”.

Ažurirano Petak, 21 Veljača 2020 14:10
 

Nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave od 13. do 19. veljače 2020

E-mail Ispis PDF

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će nadzore fiskalizacije u razdoblju od 13. – 19.2.2020. godine na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze.

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- G 47.76 – Trgovina na malo cvijećem, sadnicama, sjemenjem, gnojivom, kućnim ljubimcima i hranom za kućne ljubimce u specijaliziranim prodavaonicama,

- H 49.32 – Taksi služba i

- I 56.10 – Djelatnost restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanja hrane.

Ažurirano Četvrtak, 13 Veljača 2020 08:23
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Stranica 1 od 377

Važni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Videozapisi - prezentacije obrtničkih zanimanja i tradicijski obrti i vještine

KATALOZI

Baner
Baner
Baner

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 13